Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Friday, 15 April 2016

Det var ikke dette, som jeg var med på, det siste året, på videregående, (skoleåret 1988/89). Jeg gikk på samarbeidsavtalen, (det skoleåret), og gikk derfor på skole, i Drammen, (og ikke i Sande). Og hu som flytta inn, hos meg, (det skoleåret), var min søster Pia, (og ikke noen fra Nederland)

ikke det jeg var på

http://www.svelviksposten.no/nyheter/utdanning/svelvik/studier-i-nederland/s/5-74-17917

Dette er Glenn Hesler sin favorittmiddag, (som han lagde, den eneste gangen, som han lagde middag, mens han bodde, sammen med blant annet søstera mi og meg, på Ungbo, rundt midten av 90-tallet), som jeg vel har skrevet om, i Min Bok 4

meksikansk gryte

http://www.dagbladet.no/2016/04/15/tema/mat/matsiden/meksikansk_mat/43872642/

Svelvikposten sin nettavis, pleide tidligere, å være gratis, å lese. Men nå, så må man betale, for å lese, nesten alle artiklene, i den nettavisen, (selv om den også er reklamefinansiert)

nettaviser hm

http://www.svelviksposten.no/

PS.

Det er det samme med Drammens Tidende:

samme med drammens tidende

http://www.dt.no/

Mer nettmobbing. (Dette har ikke jeg skrevet)

nettmobbing ikke skrevet

http://lagertha.blogg.no/1460477904_anonym_melding_fra_an.html

PS.

Jeg har et tracking cookie-program, (som heter StatCounter), på bloggen, og der kan jeg se hvilke nettsteder, som sender trafikk, til johncons-blogg:

lagertha bloggpost nettmobbing

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive