Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Wednesday, 4 May 2016

Mora mi, pleide å ta meg med, en del ganger, til Frederikshavn, (med Larvik-ferja Petter Wessel), på 70 og 80-tallet. Og da pleide jeg, noen ganger, å kjøpe litt godteri, i denne kiosken, (mener jeg å huske). Og en gang, på begynnelsen/midten, av 80-tallet, så dro mora mi med søstera mi og meg, og sin nye kjæreste, (som ligna litt, på klasseforstander Aakvåg, fra Svelvik ungdomsskole, vel), og hans to pene døtre, (på min alder). Disse bodde, like ved Holms motell og kafeteria, (like utafor Larvik), mener jeg å huske. På denne turen, (hvor vi alle, vel bare sov, (med klærna på), i noen flyseter, som Petter Wessel hadde, hvis jeg husker riktig), så kjøpte jeg, (i full fart, for de andre gikk litt videre, (i 'hoved-handlegata', i Frederikshavn), uten meg, var det vel), noe smågodt, i denne kiosken, da. Og så spurte jeg min mors kavaler sine døtre, om de ville ha noe godteri, (for min mor sa at jeg skulle spørre dem, var det vel). Men det ville de ikke ha, (av en eller annen grunn), mener jeg å huske, (som jeg vel har skrevet om, i Min Bok). Noe sånt

80 tallet

http://johncons-mirror.blogspot.no/2016/05/mora-mi-pleide-ta-meg-med-en-del-ganger.html

Her er en ny mobilvideo


Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive