Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 17. mai 2016

Jarle Kristiansen, (fra Larvik og Min Bok), har visst vært med på, å sette verdensrekord, på sykkel. Ikke dårlig

verdensrekord på sykkel

Jeg har vel skrevet om, i Min Bok 2, at da vi NHI-studentene, skulle ha eksamener, på slutten av første semester, studieåret 1989/90, så skulle vi ha, disse eksamenen, cirka der, hvor Kiwi-butikken, i Thorvald Meyers gate, ligger nå. Og da hadde vi fått råd om, å ta trikken, til Birkelunden, og så gå derfra. Og da, så tok jeg bussen, (om morgenen), fra Abildsø til Jernbanetorget. Og der, så møtte jeg tilfeldigvis, et par medstudenter. Men disse visste ikke, hvilken trikk, som gikk, til Birkelunden. (Noe sånt). Så jeg gikk inn, på Trafikanten, (like ved der jeg møtte, mine medstudenter), og spurte, ei ung dame, (som jobba der), om hvilken trikk, man skulle ta, til Birkelunden. (Noe sånt). Og da retta hu Trafikanten-dama, på meg, og sa, at det het: 'Bjerkelunden'. Og det hadde ikke jeg hørt før. Men det virker som, at en gate, like ved Birkelunden, heter Bjerkelundgata. Så det er mulig, at folk sa Bjerkelunden, i 'gamle dager', da. Hva vet jeg

bjerkelundgata

http://johncons-mirror.blogspot.no/2016/05/fler-mobilbilder_17.html

Fler mobilbilder

Mer om onkel Håkon/Haakon

Jeg skrev på bloggen, i går, at grunnen til, at onkel Håkon, 'alltid' dro hjem, fra arbeidet, (på Strømm Trevare), et par timer tidligere, enn min far, (som var Håkon sin storebror).

Det var fordi, at onkel Håkon, lengtet hjem, til sin elektronikk-geskjeft.

(I et hobby-rom, (som først hadde, i en bod, under loft-lem-en, og siden bygget, et lite hus til, i/ved hagen/terrassen sin), som onkel Håkon, visste meg at han hadde, en gang, som jeg var, på besøk hos dem, (i Havnehagen), på Bergeråsen).

Og etter at onkel Håkon, hadde visst meg, hobby-rommet sitt, (i 1979 eller 1980, eller noe sånt, vel).

Så ble det til, at jeg anbefalte, folk jeg kjente, (som klassekamerater), å dra innom onkel Håkon, hvis det var noe elektronikk-ting, som de trengte, å få fiksa.

Og min klassekamerat Ole-Tonny Bergum, han sa, en gang det, (på skolen vel), at onkel Håkon, ikke var, noe flink, med elektronikk.

(Og det samme sa vel Kjetil Holshagen, (som jeg kjente, gjennom min tidligere klassekamerat Tom Ivar Myrberg).

For jeg dro med Kjetil Holshagen, (som også, (som onkel Håkon), hadde elektronikk, som hobby), en gang, (rundt midten av 80-tallet), da onkel Håkon, hadde invitert meg, bort til hans eiendom, i Havnehagen, for å se på, det nye 'elektronikk-huset' hans, da).

Så om det med at onkel Håkon, var så glad i, å drive, med elektronikk, bare var noe tull?

Hvem vet.

Ole Tonny døde ihvertfall, i en bilulykke, (på vei hjem, fra Sande videregående), skoleåret 1988/89, (da han var, 18-19 år gammel).

Og Kjetil Holshagen, (og dem), flytta, fra Bergeråsen, et år eller to etter, (var det vel), at jeg dro med Kjetil Holshagen, til 'elektronikk-skjulet', til onkel Håkon.

Så det er mulig, at onkel Håkon, er en stor 'tullebukk' liksom, (for å si det sånn).

Hva vet jeg.

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Men det var også sånn, (rundt midten/slutten av 80-tallet), at onkel Håkon, en gang, ba meg om, å lage kassabilag-skjema, (som Håkon kopierte opp), til Strømm Trevare, på min datamaskin.

(Dette må vel ha vært, mens jeg hadde, Commodore 128.

Og jeg brukte da en printer, som jeg fikk til jul, noen måneder/år etter, at jeg fikk Vic 20, (som også var produsert, av Commodore), noen år tidligere.

Og jeg brukte også, et Desktop Publishing-program, som jeg hadde liggende, (fra et eller annet sted), da jeg lagde, disse Strømm Trevare-skjemaene).

Og det virket som, (for meg), at onkel Håkon, hadde 'orden i sysakene' liksom, da han stod for driften, av Strømm Trevare.

(Uten at jeg blandet meg noe, opp i det.

Men det hendte, at jeg var, inne på kontoret, i huset til Ågot, (under mine mange besøk der, for å sjekke, om jeg hadde fått noe post, osv.).

Og da la jeg, noen ganger merke til, at onkel Håkon, faktisk brukte, de skjemaene, som jeg liksom, hadde produsert, da.

Noe sånt).

Selv om onkel Håkon, kanskje ikke drev, i like stor stil, som min far pleide å gjøre, (mens Håkon var sykmeldt).

Men onkel Håkon, hadde også, noen lokale Berger-folk, som ansatte, (husker jeg).

For det var sånn, at disse, pleide å bruke telefonen, etter at onkel Håkon, dro bort, til Bergeråsen, klokka 15/16.

Og da var det sånn, at onkel Håkon, monterte en knapp, på telefonen, nede på verkstedet.

(Husker jeg).

Men den telefonen, var på samme telefon-nummer, som Ågot sin telefon.

Så Ågot og jeg, kunne høre, når Håkon sine arbeidere, tjuvlånte telefonen da, (må man vel kalle det).

(For telefonen til Ågot, begynte å lage, en 'rar' lyd, når disse folka, (nede på verkstedet), brukte telefonen).

Og det med den knappen, (til onkel Håkon), på verksted-telefonen.

Det var jo så lett, å forstå.

Så den knappen, (som man vel måtte holde inne, mens man ringte, (ved å vri, på en nummerskive)).

Den knappen, lurte vel ingen, (tror jeg).

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mer om Linn, (fra Arvika-turen sommeren år 2000, med mere)

mer om linn

http://www.firdaposten.no/vis/personalia/greetings/4934515

Istedet for å hatt sperrebånd, i butikkene, så kunne vi kanskje hatt, en 'skjema-butikk', (som på Argos, i England), hvor folk krysser av, på et skjema, hvilke varer, som de ønsker, og så leverer de det skjemaet, til en butikk-ansatt, som så får en kollega, til å pakke varene, på et kjempestort lager. Og så får man varene, 10-15 minutter senere, ferdig pakket. Hadde det vært en ide, tro? Hm

skjema butikk hm

http://www.nettavisen.no/na24/raser-mot-konkurrent---det-hadde-vrt-ulovlig-selv-med-sperreband/3423224312.html

Mer nettmobbing. (Dette har ikke jeg skrevet)

nettmobbing paradise blogg

http://paradisebloggen.blogg.no/1463433506_episode_37__ny_sexrek.html?c=1463466384166

PS.

Jeg har et tracking cookie-program, (som heter StatCounter), på bloggen, og der kan jeg se hvilke nettsteder, som sender trafikk, til johncons-blogg:

statcounter paradise blogg

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter