Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Saturday, 28 May 2016

Høyre har alltid tidligere, vært for interkommunalt samarbeid, (sånn som jeg husker det). Og at det skal styrke lokaldemokratiet, å heller legge ned kommunen, (istedet for å la den samarbeide, med nabo-kommunene), det blir som noe vås, (vil jeg si)

vås

http://www.dagbladet.no/2016/05/28/nyheter/innenriks/kommunereformen/44340332/

Mer nettmobbing. (Dette har ikke jeg skrevet)

mer nettmobbing 28 mai

http://lagertha.blogg.no/1464012209_stakkars_nav_ansatte_.html

PS.

Jeg har et tracking cookie-program, (som heter StatCounter), på bloggen, og der kan jeg se hvilke nettsteder, som sender trafikk, til johncons-blogg:

statcounter 28. mai

I den kaotiske situasjonen, som råder, i landet vårt nå, (hvor enkeltpersoner, som meg, blir 'tulla' med overalt, uten å noengang, få sine rettigheter), så synes jeg, at det virker, som en dårlig ide, å avgi, mer suverenitet, til EU/EØS. Jeg mener, at vi heller først, burde prøve, å finne ut, hvem det er, som liksom tuller, (er det tyskerne/EU, eller er det nordmenna, liksom). Hm

kaotisk situasjon

http://www.dagbladet.no/2016/05/27/nyheter/okonomisk_politikk/politiske_partier/eu/politikk/44357349/

Min svoger, (må man vel kalle han, siden at min søster Pia, er så begeistret for han), Leif Arne Pedersen, er en samfunnsengasjert kar

svoger samfunnsengasjert

https://www.facebook.com/groups/266282843489204/

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive