Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 20. juni 2016

Det var i denne bakgården, (i Wergelandsveien vel), at jeg jobbet, en helg, (etter å ha blitt 'shanghai-et', av min tidligere stefar Arne Thomassen), med å rydde, noen lagre, hos Forsvarets overkommando, (studieåret 1990/91), mens noen kvinnfolk, satt på en terrasse, (på fredags/lørdagskvelden), like ved der vi sjauet

bakgård wergelands vei

http://johncons-mirror.blogspot.no/2016/06/fler-mobilbilder_20.html

PS.

Her kan man se, at denne bakgården, ligger like ved SAS-hotellet:

like ved sas hotellet

(Samme link som ovenfor).

PS 2.

Jeg hadde jobbet, en hel arbeidsuke, på Matland/OBS Triaden.

Og så kom jeg hjem, (til Høybråtenveien, hvor jeg leide et rom, av min tidligere stefar Arne Thomassen og hans samboer Mette Holter), på fredags-ettermiddagen, da.

Og da, så så jeg frem til, å ha, en frihelg.

Og kanskje ta meg en tur, ut på byen, og drikke et par halvlitere, (for eksempel).

Men 'plutselig', så dukka min stefar Arne Thomassen opp der.

(I Høybråtenveien).

Og han ville, at jeg skulle bli med, å jobbe, for det 'sjaue-firmaet', som han jobbet for, (som leder), da.

Og det var også sånn, at et par av hans kolleger, (noen karer fra Tønsberg, som var, i begynnelsen av 20-åra, vel), var i lag med han.

Og jeg hadde liksom ikke, noe jeg skulle ha sagt da, (forstod jeg, på Arne Thomassen).

Jeg måtte jobbe da, (sa han).

(Noe sånt).

Og han var, en god del eldre og kraftigere, enn meg.

Så jeg hadde ikke så mye, som jeg skulle ha sagt da, liksom.

Men jeg husker, at jeg var veldig sliten, på jobb, på Matland/OBS Triaden, i desember 1990.

Så denne sjaue-jobbinga, sleit meg muligens, litt ut, da.

(Noe sånt).

For jeg hadde aldri jobbet, som sjauer før.

(For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Denne jobbinga, var forresten, den samme helgen, som Sentrumsløpet var, (høsten 1990).

(Hvis ikke det var Oslo Maraton).

Noe sånt.

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 4.

Siden at jeg ble shanghai-et, (av Arne Thomassen), så var jeg litt irritert, mens jeg jobba, hos Forsvarets overkommando, (hvor jeg visstnok, ble sikkerhetsklarert, sa Arne Thomassen), og derfor, så låste jeg, en melkekartong, (som jeg fant et eller annet sted), inn i et garderobeskap, (mens jeg gikk, og 'surra' litt rundt, inne hos Forsvarets overkommando der), og jeg lurer på, om det kan ha vært, i et av disse garderobeskapene:

låste inn i garderobeskap

(Samme link som ovenfor).

Fler mobilbilder

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter