Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Monday, 8 August 2016

Mer nettmobbing. (Dette har ikke jeg skrevet)

mer nettmobbing ikke skrevet

http://lagertha.blogg.no/1470564897_tips_rd_og_erfaringer.html

PS.

Jeg har et tracking cookie-program, (som heter StatCounter), på bloggen, og der kan jeg se hvilke nettsteder, som sender trafikk, til johncons-blogg:

statcounter lagertha

Her kan man se, at min mors grandonkel Bernhof Ribsskog, ble kalt: 'En fremragende skolemann', og: 'En av de mest sentrale personer i norsk skole gjennom en lang periode', (i en Aftenposten-artikkel, fra 1983)

fremragende skolemann

Jeg minner om, at min stesøster Christell Humblen sin far Oddbjørn Humblen, også var involvert, i Scandinavian Star-ulykken, på den måten, (husker jeg, fra 80-tallet), at han pleide å besøke Solveig Rasmussen, (fra Holmen), som var telegrafist, på den ferja

også involvert i scandinavian star

PS.

Jeg lurer på om dette, kan være Christell sin far, (Oddbjørn Humblen), for Christell ble kallt 'Humblem', (og ikke Humblen), i fødselsannonsen sin:

humblem hm

PS 2.

Det var visst en Odd Humblem, som var fagforeningsmann/pamp, (men det betyr vel ikke, at det ikke kunne ha vært Christell sin far, for Oddbjørn kan bli til Odd Bjørn, og Humlen kan bli til Humblem, (som i Christell sin fødselsannonse. Hm.):

odd humblem hm

PS 3.

Oddbjørn Humblen, (Christell sin far), ble visst født, i 1935, så da var det nok ikke han, som var fagforeningsmann/pamp, i 1941, (fra PS-et ovenfor), for å si det sånn:

1935 fødselsår christell sin far

https://www.myheritage.no/family-4_4000110_175478981_175478981/humblen-oddbjorn-humblen-laila-gullborg-andersen-humblen

Min søster Pia sin eks-venninne Cecilie Hyde, (som bodde hos meg, (i min fars leilighet, på Bergeråsen), i noen uker/måneder, skoleåret 1988/89), har fortsatt dilla, på sko

fortsatt dilla på sko

PS.

Her er mer om Cecilie Hyde (Ranheim):

cecilie hyde i nettavis for eiker

http://www.eikernytt.no/nyhet.cfm?nyhetid=7184

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive