Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 8. august 2016

Mer nettmobbing. (Dette har ikke jeg skrevet)

mer nettmobbing ikke skrevet

http://lagertha.blogg.no/1470564897_tips_rd_og_erfaringer.html

PS.

Jeg har et tracking cookie-program, (som heter StatCounter), på bloggen, og der kan jeg se hvilke nettsteder, som sender trafikk, til johncons-blogg:

statcounter lagertha

Her kan man se, at min mors grandonkel Bernhof Ribsskog, ble kalt: 'En fremragende skolemann', og: 'En av de mest sentrale personer i norsk skole gjennom en lang periode', (i en Aftenposten-artikkel, fra 1983)

fremragende skolemann

Jeg minner om, at min stesøster Christell Humblen sin far Oddbjørn Humblen, også var involvert, i Scandinavian Star-ulykken, på den måten, (husker jeg, fra 80-tallet), at han pleide å besøke Solveig Rasmussen, (fra Holmen), som var telegrafist, på den ferja

også involvert i scandinavian star

PS.

Jeg lurer på om dette, kan være Christell sin far, (Oddbjørn Humblen), for Christell ble kallt 'Humblem', (og ikke Humblen), i fødselsannonsen sin:

humblem hm

PS 2.

Det var visst en Odd Humblem, som var fagforeningsmann/pamp, (men det betyr vel ikke, at det ikke kunne ha vært Christell sin far, for Oddbjørn kan bli til Odd Bjørn, og Humlen kan bli til Humblem, (som i Christell sin fødselsannonse. Hm.):

odd humblem hm

PS 3.

Oddbjørn Humblen, (Christell sin far), ble visst født, i 1935, så da var det nok ikke han, som var fagforeningsmann/pamp, i 1941, (fra PS-et ovenfor), for å si det sånn:

1935 fødselsår christell sin far

https://www.myheritage.no/family-4_4000110_175478981_175478981/humblen-oddbjorn-humblen-laila-gullborg-andersen-humblen

Min søster Pia sin eks-venninne Cecilie Hyde, (som bodde hos meg, (i min fars leilighet, på Bergeråsen), i noen uker/måneder, skoleåret 1988/89), har fortsatt dilla, på sko

fortsatt dilla på sko

PS.

Her er mer om Cecilie Hyde (Ranheim):

cecilie hyde i nettavis for eiker

http://www.eikernytt.no/nyhet.cfm?nyhetid=7184

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter