Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Friday, 13 January 2017

Da jeg jobba, på Matland/OBS Triaden, (hvor jeg jobba, fra høsten 1990 til høsten 1992), så fikk vi kassererne høre, av kassalederne, at hvis det var, en kunde, som vi ikke likte, så kunne vi rope, på en leder, og så kunne vi slippe, å betjene, akkurat den kunden. Men det er tross alt, en økonomisk transaksjon/handel, som foregår. Og da er det lite profesjonelt, av butikkmedarbeideren, å bli sur/furten/grinete. Her må man tenke sånn, (må man vel si), at sure kunder, er en del av jobben, som man må klare, å takle. Og så får man heller prøve, å være, litt voksen da, (for å si det sånn). Noe sånt

rope på leder og be om å få fem minutter

http://www.aftenposten.no/meninger/sid/Kjare-kunde-Husk-at-vi-jobber-for-deg_-ikke-mot-deg-585490b.html

PS.

Vi kassererne, på Matland/OBS Triaden, lærte også det, av kassalederne.

At alle, kunne være uheldig, med en kunde.

Og da, så blir det lite hensiktsmessig, (må man vel si), å ta det personlig, hvis en kunde klager.

Sånn man må tenke, (vil jeg si), er at da, prøver jeg, å gjøre mitt beste.

Og så får jeg bare heve meg over det, (og oppføre meg profesjonelt), hvis en kunde, likevel klager, (og ikke ta det personlig).

(Noe sånt).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive