Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Tuesday, 10 January 2017

Da jeg jobba, som butikksjef, i Rimi, (noe jeg jobba som, fra 1998 til 2002), så sa regionsjef Jon Bekkevold, (var det vel), at det var frukt, som vi tjente mest penger på, så derfor burde vi prioritere frukta mer, (enda frukta var høyt prioritert, i Rimi, fra før). Så det er derfor, at kjedene kan gi høye rabatter, på frukt, (vil jeg si), siden at prisene på frukt/grønt, er satt ganske høyt, fra før

da jeg jobba i rimi frukt

http://www.dinside.no/okonomi/ser-du-forskjellen/66612231

PS.

Når jeg skriver, at frukta, var høyt prioritert, i Rimi, fra før.

Så var det sånn, at jeg lærte der, (av distriktsjef Anne Kathrine Skodvin, kan det vel ha vært), at det var fire avdelinger, (i butikken), som vi skulle prioritere, (som Rimi-ledere).

(For disse avdelingene, var viktigst, for kundens syn, på butikken, da.

Noe sånt).

Og disse fire avdelingene, var: Frukt, kjøtt, melk og brød.

Så frukt var fra før, en av de fire avdelingene, som skulle prioriteres høyest, (i Rimi), da.

Men like etter årtusenskiftet, (var det vel), så ble frukt, den avdelingen, som skulle prioriteres, over alle de andre avdelingene, (som brød og melk da), må man vel si.

(Noe sånt).

Og fruktkurs var som regel, de eneste kursene, (ved siden av drift, sikkerhet og førstehjelpskurs), som Rimi sine butikkledere, ble sendt på.

(Jeg hørte aldri om brødkurs, kjøttkurs eller melkekurs, (for eksempel), i Rimi.

Og jeg jobba, som Rimi-leder, fra 1994 til 2004).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive