Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Thursday, 26 January 2017

Det virker veldig søkt, at Therese Johaug, skulle bedt Norsk skiforbund, om å få, en annen lege. Så her må Norsk skiforbund, ta ansvaret, (for den situasjonen, som har oppstått), vil jeg si. Denne situasjonen skyldes sløvhet, fra Norsk skiforbund, (og deres lege), kan det virke som. Noe sånt

norges skiforbund må ta ansvaret

http://www.dagbladet.no/sport/kiaer-til-johaugnbsp--du-har-ikke-utvist-ingen-skyld-fordi-du-er-ansvarlig-for-valg-av-lege/66909199

PS.

Her har Therese Johaug vært med på, et opplegg, (en slags landslagssamling), i regi, av Norsk skiforbund, (i utlandet).

(Hvis jeg har forstått det riktig).

Og Therese Johaug har nok bare, blitt tildelt, en lege, av Norsk skiforbund.

Og hvis hu hadde protestert, mot dette opplegget, (til Norsk skiforbund, på denne landslagssamlinga), så hadde hu nok blitt stemplet, som en slags oppvigler, (eller en slags primadonna), vil jeg si.

(Og muligens mistet, sin plass, på landslaget).

Så det virker helt urealistisk, at en norsk utøver, ville bedt om, å få, en ny lege, (sånn helt uten videre), på en landslagssamling, (langt oppe i 'fjell-heimen', i utlandet), vil jeg si.

(Noe sånt).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive