Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Thursday, 26 January 2017

Disse to bøkene leste jeg, det første året jeg studerte, ved NHI. (Siden at jeg hadde gått, på datalinja, skoleåret før, så dro jeg blant annet, til Hoved-Deichman og lånte science fiction-bøker osv.). Og disse bøkene, kan være aktuelle, den dag i dag, (siden at vi nå har, så mye overvåkning osv.). Aftenposten bruker her, en gammel bok-anmeldelse, (fra 50-tallet). Og det er kanskje fordi, at de ikke tørr, å skrive, en moderne bok-anmeldelse, (siden at det har blitt, mye mer overvåkning osv., siden 50-tallet)

leste første år på nhi

http://www.aftenposten.no/kultur/George-Orwells-1984-ligger-pa-toppen-av-salgslisten-pa-Amazon-Aftenpostens-anmeldelse-fra-1950-forklarer-hvorfor-613810b.html

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive