Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Thursday, 19 January 2017

Hva var det egentlig, som var, så revolusjonerende, med iPhone, (lurer jeg)? Jeg kjøpte en Mio smart-telefon, i England, i 2006. Og den brukte jeg, som mp3-spiller, mens jeg bodde, i Mandeville Street, (hvor jeg bodde, fra august 2005 til juli 2006), i Walton, (husker jeg). Og den telefonen, hadde også internett og GPS, (husker jeg). Og den mobilen, hadde også kamera, (husker jeg), selv om det ikke var, verdens beste, (for å si det sånn)

mer om iphone

http://vg.no/annonsorinnhold/smart/komplett/176-ti-ar-siden-iphone-lanseringen-slik-ble-smarttelefonen-vart-viktigste-verktoy

PS.

Den Mio-mobilen, hadde visst, et litt bedre kamera, (må man vel si), enn det jeg husket, men oppløsningen, på et par bilder, som jeg tok, (fra Arvato), ble ikke så høy, for kvaliteten på bildene, var ikke satt, på det høyeste, som default, (sånn som jeg husker det):

mer om mio smartphone

http://www.theregister.co.uk/2005/08/25/mio_a701_exposed/

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive