Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Tuesday, 17 January 2017

Jeg også synes, at det høres ut, som en god ide, med noxit. Da jeg prøvde, å etablere meg, i København, i 2015, så var det ingen, som forstod, den nordiske passunionen, (for eksempel). Så EØS er visst det samme, som Hitlers tredje rike, (kan det virke som). Alt skal tulles med, fra Berlin og Brussel, (eller om det er fra Vatikanet). Og det var også mye tull, fra myndighetene i Storbritannia, da jeg bodde der, (fra 2004 til 2014)

bra med noxit'

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/eoes-avtalen/lo-tillitsvalgt-tror-paa-norsk-farvel-til-eoes-brenner-for-noxit/a/23896541/

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive