Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Friday, 13 January 2017

Mer fra Facebook

mer fra facebook ole øren

PS.

Her er mer om dette:

 • Samtale startet i dag
 • Erik Ribsskog
  08:43
  Erik Ribsskog


  Hei,
  jeg etterlyser kryssord-program, som jeg lagde, som student, på NHI, studieåret 1991/92.
  Jeg fikk dårlig karakter, og så var jeg, i infanteriet, på øvelse og filminnspilling av Secondløitnanten, den uka, som klage-møte, skulle være, (for jeg fikk dårlig karakter), og jeg fikk ikke lov, til å ringe, (under buss-turen tilbake til militær-leiren), av troppsjef Frøshaug, for han var bekymret for, at publikum ikke ville like møkkete soldater, (på en bensinstasjon, for eksempel), etter en øvelse).
  Så jeg fikk ikke ringt, om dette klage-møtet, (og at jeg ikke rakk det).
  Og etter militæret så var min yngre søster Pia hjemløs, og jeg lot henne flytte inn hos meg, og jeg tror hu hadde blitt bekymra, for at jeg ikke skjønte, at jeg måtte tjene penger, (til mat til oss), hvis jeg hadde dratt, til NHI, så derfor dro jeg ikke dit, (var ihvertall noe av grunnen).
  Men nå har min versjon av kryssord-programmet, (som jeg lurer på, om det er mulig, å tjene litt penger på, etter å ha videreutviklet det), ligget hos City Self-Storage, siden 2004.
  Og jeg får ikke tingene mine tilbake, (av City Self-Storage), etter ti år, i England.
  Og Abildgaard, hos NITH/Westerdals, har jeg også spurt om dette.
  Men de har ikke svart ordentlig.
  Så hvor er NHI sin kopi, av dette kryssordprogrammet, lurte jeg.
  Hvor kan dette ha blitt av?
  (Westerdals vil heller ikke gi meg en bachelor-grad, enda jeg nå også har studert IT, ved HiO IU, og har nok studiepoeng, til en sånn grad.
  Og de surrer på karakterutskriften, og kaller faget kvalitetssikring, for Unix, på den engelske oversettelsen).
  På forhånd takk for eventuelt svar!
  Mvh.
  Erik Ribsskog

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive