Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Thursday, 12 January 2017

Mer om Den Polytekniske Høgskolen

enda mer om dph

PS.

Geir Eikanger er forresten han foreleser-kollegaen til Lasse 'Liten' Berntzen, som hadde på seg skinnbukser, på NHI sitt juleball, (på Holmenkollen Park Hotel), i 1989.

(Som jeg har skrevet om, i Min Bok 2).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS 2.

Jeg mener forresten å huske, at det var, hu Ragnhild Kvålshaugen, som jeg hadde med å gjøre, (per e-post), da jeg leste, noen fag, ved den Polytekniske Høgskolen, (ved siden av jobb, som assisterende butikksjef, på Rimi Bjørndal), i 1997, (var det vel antagelig).

(Noe sånt).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive