Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Monday, 30 January 2017

Min mors grandonkel Bernhof Ribsskog, var visst tilhenger, av seksualundervisning. Så det som John H. Stamnes skrev, i sin Bernhof Ribsskog-bok, om at Bernhof Ribsskog liksom, ikke skal ha deltatt, i samfunnsdebatten. Det tror jeg nesten, at må ha vært, helt feil. Det var vel heller sånn, at min mors grandonkel Bernhof Ribsskog, satt dagsordenen. Noe sånt. (Fra Dagbladet 18. mars 1983)

for seksualundervisning

PS.

Her er mer om dette:

mer om at ikke deltok i debatten

http://johncons-mirror.blogspot.no/2014/03/i-sin-bernhof-ribsskog-biografi-sa.html

PS 2.

John H. Stamnes skriver også, at min mors grandonkel Bernhof Ribsskog, formet norsk skole, fordi at han var, en hovedperson, bak normalplanen, av 1939.

Men Mosse Jørgensen skrev jo, (som jeg har blogget om, tidligere i dag), at nazistene stoppet dette reform-arbeidet, og at norsk skole, etter krigen, ble mye mer preget, av 'amerikansk tankegang'.

(Noe sånt).

Og det skriver vel ikke John H. Stamnes, så mye om.

Men nå er jo Mosse Jørgensen, (tidligere forsøksgym-rektor), død.

Så det er mulig, at de fleste ekspertene, på dette feltet, (norsk skole, på 1900-tallet), er døde.

Men jeg mener også, å ha lest, på et eller annet 'Ila-nettsted', rundt årtusenskiftet, (da jeg bodde, på St. Hanshaugen), at Bernhof Ribsskog, sitt arbeid, mye formet, den norske skolen.

Så det er mulig, at fasit-svaret, ligger et sted, midt i mellom, det John H. Stamnes og Mosse Jørgensen sier.

(Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive