Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Monday, 30 January 2017

Min mors tremenning, (blir det vel), Pernille Ribsskog Johansson, liker visst rynker. (fra Dagbladet 10. januar 1986)

pernille ribsskog johansson

PS.

Pernille Ribsskog Johansson er visst min firemenning, (som var med, på Frokost TV, som 9-10-åring, uten at jeg fikk med meg det):

fikk ikke med meg

https://www.myheritage.no/site-family-tree-67419522/ribsskog?familyTreeID=67419522&existingUser=1&wizardTotals=1164#!profile-1500818-info

PS 2.

Disse i slekta mi, (som jeg forresten aldri har møtt), fra Melsomvik, har visst forresten, samme etternavn, (Johansson), som hovedeierne, av NorgesGruppen, (som eier butikk-kjeder som Kiwi, osv.).

Men det kan jo selvfølgelig være tilfeldig.

Hm.

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive