Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Sunday, 8 January 2017

Min tidligere klassekamerat Line Nilsen, (som på 80-tallet ville, at jeg skulle studere, i Kristiansand, hvis jeg forstod henne riktig), har visst kjøpt seg feriehus, i sin tidligere hjemkommune Svelvik. Noe sånt

tidligere klassekamerat

PS.

Her er mer om dette:

mer om huset til line nilsen

PS 2.

Line Nilsen sin ektemann, (Reinert Refsdal), er direktør, i Securitas:

line nilsen sin ektemann er direktør i securitas

http://www.cw.no/artikkel/applikasjoner/norsk-firma-gjor-suksess-med-global-app

PS 3.

Reinert er visst et navn, som er mest vanlig, på Sørlandet, (så det er mulig, at disse to traff hverandre, mens de for eksempel studerte sammen, i Kristiansand):

mer om fornavnet reinert

https://www.nordicnames.de/wiki/Reinert

PS 4.

Nå må alle passe seg:

nå må alle passe seg

https://twitter.com/reiref

PS 5.

Reinert, (hvis dette er han), høres forresten, litt svensk ut, i denne videoen, (må man vel si), så det er mulig, at han ikke er fra Sørlandet:

høres svensk ut

(Samme link som ovenfor).

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive