Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Thursday, 12 January 2017

NHI reklamerte med, at studiene deres, var godkjent, for finansiering, av Lånekassa. Men det var bare et markedsførings-triks, (vil jeg si). For NHI sine skolepenger, var cirka 40.000, i året, og man fikk kun 15.000 ekstra studielån, i året, fra Lånekassa. Så man fikk da cirka 12.000 mindre, i halvåret, (til husleie og mat), enn studenter, ved universitetet. Det vil si, cirka 2.000-3.000 i måneden, (noe som vel fortsatt, må sies, å være, ganske mye penger)

nhi reklamerte med markedsføringstriks

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive