Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Tuesday, 17 January 2017

Og enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Friske barn = Glade barn!
Erik Ribsskog Tue, Jan 17, 2017 at 3:07 PM
To: juridisk
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ----------
From: Lifeline Care
Date: 2016-11-09 20:59 GMT+01:00
Subject: Friske barn = Glade barn!
To: Erik Ribsskog


Ingen bilder? Les på nett
Lifeline CareFriske barn = Glade barn!

Lifeline Care Immuno Barn inneholder 11 ulike vitaminer i kombinasjon med det aktive virkestoffet Wellmune. Barn i barnehage og på skole er spesielt utsatt for sykdom da deres immunforsvar ikke er like sterkt som hos voksne.
Sykdomsperiodene inntreffer gjerne på et dårlig tidspunkt i en allerede stressende hverdag. Et styrket immunforsvar gjør barnet bedre rustet til å stå i mot og bekjempe uønskede angrep.
Vitamin A, C, D, B6 og B12 bidrar alle til opprettholdelse av et normalt immunforsvar. Wellmune® er utviklet for å gi immunforsvaret en hjelpende hånd, uten å overstyre eller påvirke det negativt. Blant annet bidrar Wellmune til å øke antallet immunceller som aktivt forhindrer og bekjemper inntrengere. I tillegg økes mengden av cytokiner og proteiner som aktiverer immunforsvaret og gjør det bedre rustet mot uønskede inntrengere.
Beta-glukanet Wellmune® er et naturlig stoff som finnes i bake- og gjærsopp. Tidligere har vi fått dette naturlig via kosten, men endringene i våre kostholdsvaner og nye måter å foredle matvarer på, har medført at vi i stadig mindre grad får det naturlig via kosten.
>> Bestill gratis vareprøve - trykk her
Lifeline Care Immuno Barn
Lifeline Care Immuno Barn dekker dagsbehovet av vitaminer hos barn i henhold til helsemyndighetenes anbefalinger.
Inneholder tre ulike smaksvarianter  og farger, tilpasset barns smak. Sugetablettene gir en lett brusende følelse i munnen. Inneholder kun naturlige ingredienser og er ikke tilsatt sukker.
Dosering: Barn opptil 5 år; en tablett daglig. Fra fem til ti år;  to tabletter daglig.

Dagsdosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som alternativ til et variert kosthold. Det er viktig med et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Kan oppbevares i romtemperatur.  Produsert i EU for Wingfirm Pharma AS

Lifeline Care Immuno Barn kjøpes på apoteket:
PS! Ønsker du å ikke motta mer informasjon fra oss, meld deg av via linken nederst i mailen.
Bestill en gratis vareprøve her!


Lifeline Care ™ utvikles og eies av Wingfirm Pharma AS
Du mottar mail fra oss siden du har vist interesse for våre produkter, enten via vareprøver og/eller via Altformama.no
Liker
Videresend
Oppdater abonnement  |  Meld av

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive