Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Tuesday, 17 January 2017

Og enda enda enda enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Invitasjon til bibeldager i romjula [Nyhetsbrev fra Menigheten Pilgrimsfolket]
Erik Ribsskog Tue, Jan 17, 2017 at 1:11 PM
To: juridisk
Cc: Menigheten Pilgrimsfolket
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ----------
From: Menigheten Pilgrimsfolket
Date: 2016-12-18 16:01 GMT+01:00
Subject: Invitasjon til bibeldager i romjula [Nyhetsbrev fra Menigheten Pilgrimsfolket]
To:


Guds fred!
Vi i Menigheten Pilgrimsfolket har gleden av å hilse velkommen til bibeldager i romjula. Vi samles på Kroken 2 (Råholt i Eidsvoll kommune), og ser fram imot noen dager konsentrert rundt Guds ord.
Møtestidene blir som følger:
27. desember kl. 18.00
28. til 30. desember kl. 16.00 & 18.00
1. januar kl. 16.00 & 18.00
Medvirker gjør blant annet Yngve Stenfelt fra Danmark og Jan Egil Hafsahl. Ønsker du mer informasjon, kan du ringe 63 96 12 20 eller sende en e-post til post@pilgrimsfolket.no
___
Så vil vi gjerne fortelle at årets siste nummer av Pilgrimen er på vei til abonnentene. Denne gangen er det et temanummer om håpet i Jesus Kristus.
I bladet vil du bl.a. finne et intervju med Jan Harsem og en rapport fra mat- og klesutdeling i Oslo. Michael Hafsahl har kontaktet prester i Den Norske Kirke og spurt om de tror at Jesus er den eneste veien til Gud – og svarene han fikk er nok så oppsiktsvekkende! Jan Egil Hafsahl har også skrevet en lederartikkel om håpet i Jesus, kontra surrogattåken som vi opplever i vår tid.
Har du ikke bladet, kan du bestille det gratis fra oss, eller lese det direkte via nettet (legges ut om noen få dager) på www.pilgrimsfolket.no
___
Fra 1. januar 2017 leier Menigheten Pilgrimsfolket ikke lenger lokalet på Stålverksveien 2 i Oslo. Det betyr ikke at møtene i Oslo vil opphøre, men at vi søker etter noe som er mer egnet for arbeidet i Oslo. Til vi finner et passende sted vil vi ha møter i lokaler som leies ut til arrangementer i Oslo. Vi kommer tilbake med mer informasjon på hjemmesiden.
___
Hvis du ønsker å støtte Menigheten Pilgrimsfolkets misjon i Romania, kan du bestille vår kalender med bilder fra de forskjellige stedene vi arbeider i Romania. Kalenderen er i A4-størrelse, og selges for 150,- pluss porto – der alt overskudd går direkte til arbeidet i Romania.
Send en e-post til post@pilgrimsfolket.no med navn og adresse, så sender vi deg kalenderen.
___
Nå har den tredje og siste boka i serien «Mot nye himler og en ny jord» av Jan Egil Hafsahl kommet ut. Den finnes i softcover- og hardcover-format, til 129,- respektive 199,- pluss porto. Den kan bestilles via post@pilgrimsfolket.no

Vi ønsker deg en velsignet julehelg og et godt nytt år!
Menigheten Pilgrimsfolket

___
For å avslutte abonnement klikk her.

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive