Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 17. januar 2017

Og enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: IT og teknologi - Academic Work
Erik Ribsskog Tue, Jan 17, 2017 at 11:36 AM
To: juridisk
Cc: marked@academicwork.no
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ----------
From: IT og teknologi - Academic Work
Date: 2016-12-21 12:47 GMT+01:00
Subject: IT og teknologi - Academic Work
To: eribsskog@gmail.com



IT og teknologi - Academic Work | Se brevet i din nettleser


God Jul og Godt Nyttår!
2016 har vært et veldig spennende år for oss i Academic Work, og spesielt for oss som arbeider med selskaper og stillinger innen IT og teknologi. Vi har fått muligheten til å samarbeide med en rekke spennende selskaper og sammen med blant andre Atea, Relacom, Get , Conax, VG og Sparebank1 gitt spennende nye jobbmuligheter til nærmere 300 Young Professionals med bakgrunn innen IT og teknologi så langt i 2016. Tusen takk for at du har søkt jobb og vært involvert i våre prosesser dette året.

Vi i Academic Work er sikre på at IT og teknologi vil forbli viktig også i fremtiden, noe som ikke er noen vågal påstand, men det vil også bety at etterspørselen etter Young Professionals med god akademisk utdannelse, stort faglig engasjement og en forståelse for enten programmering, automatisering, maskinlæring eller annen etterspurt kompetanse kan se frem mot mange spennende jobbmuligheter i 2017 og årene fremover.

Det skrives mye i mediene om hva Norge skal tjene penger på etter oljen og jeg vil tørre å påstå at du finne enkelte svar på academicwork.no. På våre nettsider har du i løpet av 2016 kunne stifte bekjentskap med selskaper som blant annet Acano (nå en del Cisco Systems), The Future Group, Huddly, Pexip, Halfwave, Appear.in, Videxio - start-ups som ser verdien av å ha engasjerte og dyktige teknologer.

Jeg vil oppfordre dere til å følge med på academicwork.no, søke flere jobber og opprette et jobbvarsel. Hver dag arbeider vi for å finne nye spennende selskaper og dermed jobbmuligheter for dere som er i starten av deres karriere.

God jul og godt nytt år!

Even Kjørsvik
Business Area Manager IT & Technology


Ledige stillinger innen IT
Behovet for dyktige IT - kandidater er stort og vokser seg stadig større. Vi har til enhver tid mange spennende stillinger innen IT.


Vårt samarbeid med ATEA
I flere år har Academic Work hatt et samarbeid med ATEA. Dette er et samarbeid som har blitt til på veien gjennom gjensidig respekt, ærlighet og hardt arbeid.


Vil du være med i fokusgruppe?
Vi vil vite hva du tenker.
Ingen vet ikke hva fremtiden bringer, men vi vet at dine tanker og ønsker er sterkt etterspurt. Både fra oss i Academic Work, og våre samarbeidspartnere
FØLG OSS I SOSIALE MEDIER
På Facebook og LinkedIn deler vi løpende vår kunnskap om jobb, karriere og rekruttering, og også hva andre sier innen området. På Instagram kan du få et innblikk i hvordan vi er «behind the scenes». Ta en titt og følg oss gjerne.
SOSIALE MEDIER

Ønsker du ikke lenger å få nyhetsbrev fra Academic Work? Avregistrer deg

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter