Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Thursday, 26 January 2017

'Ren utøver' er et dårlig/ladet prosjekt/program-navn, (vil jeg si). Dette kan lede tankene, til for eksempel dusjing og personlig hygiene, osv. Hva med: 'Dopingfri utøver', (lurer jeg). Hm

ren utøver

http://www.dagbladet.no/sport/nye-opplysninger-i-johaug-saken-legger-seg-flat---jeg-ma-bare-beklage-sier-johaug/66906976

PS.

'Ren utøver' er visst forresten noe, som Antidoping Norge, har startet med, _etter_ at Johaug, ble senior.

(Johaug er født, i 1988, står det, på Wikipedia.

Så hu fyller 30 år, neste år).

Så hva drev Antidoping Norge med, da Johaug, var junior?

En skulle kanskje tro, at dette med doping, var noe, som utøverne, burde blitt informert om, før de blir voksne/seniorer, (for å si det sånn).

(Noe sånt).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS 2.

Antidoping Norge, har nok antagelig drevet, med noe slags opplysningsarbeid, (rettet mot utøvere), da Johaug var junior/ung senior også.

Så dette fokuset, på programmet 'Ren utøver', er en slags avsporing, (når det gjelder 'Johaug-saken'), må man vel nesten si.

(Noe sånt).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive