Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Tuesday, 7 February 2017

Det har vært mye fokus, på prisene, i norske matbutikker, i det siste. Her kan man se, at Lidl i Danmark, selger brus, for 6.60 DKK, for to liter. Det blir vel 7-8 norske kroner, for to liter. Altså i underkant av fire norske kroner, per liter. Men hva koster den billigste colaen, i Norge? Jo, Rema selger Grans cola for 17.90, (er det vel), for halvannen liter. Og det blir 11.93 per liter. Altså cirka tre ganger så dyrt, som Lidl sin billig-brus. 'Kødder' bare Reitan, (og NorgesGruppen/Coop), med oss nordmenn, eller? Hvor mye koster det egentlig, å produsere, Grans/First Price/Coop-cola, (kan man vel kanskje lure på). Hm

IMG_20170206_130045

PS.

Da jeg flytta tilbake, til Norge, i 2014.

Så var det vel sånn, at halvannen liter First Price cola, kosta 9.90, (pluss pant).

(Noe sånt).

Men nå er vel prisen 17.90, (pluss pant).

Altså nesten en fordobling, på to-tre år.

Nå er det kanskje høyere sukkeravgifter osv., i Norge, (enn i Danmark).

Men likevel, så lurer jeg på, (må jeg innrømme), om den norske 'billig-brusen', muligens er, litt overpriset, (for tida).

(Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive