Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Thursday, 23 February 2017

Dette er konservativ politikk, sånn som jeg har blitt forklart den, (av Jan Tore Sanner), da jeg ble dratt med, på Unge Høyre-kurs, sommeren 1991. Konservativ politikk, går ikke ut på, å stå, helt stille. Men man forandrer, kun en ting, av gangen. Og nå er det tydeligvis kommunene og fylkene, som skal forandres, da. Så dette er nok det overordnede, for Høyre, (i denne saken), hvis jeg skulle tippe. Her har Høyre bestemt seg for, at det skal forandres, (av en eller annen grunn), og så bruker de vel pisk og gulerot, (som man sier), da. Noe sånt

dette er konservativ politikk

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/kommunesammenslaaing/over-halvparten-er-imot-tvangssammenslaaing/a/23932233/

PS.

Jan Tore Sanner, ble vel kalt, for 'superminister', da denne regjeringen ble dannet, for noen år siden.

Så det er vel dette, (altså omorganiseringen av kommunene og fylkene), som denne regjeringen, liksom er om.

Og da kan man kanskje lure på, hvor helhjertet endringene, som denne regjeringen har foreslått, når det gjelder forsvaret, har vært.

Det er mulig, at denne regjeringen, liksom har vekslet på, hvilken sak, som de ønsker, å forandre.

For det er visst ikke typisk konservativ politikk, å endre, to saker, (nemlig kommunene/fylkene og Forsvaret), på en gang, (ettersom jeg forstod, Unge Høyre sitt kurs, i 1991).

Så forsvarspolitikken, (til denne regjeringen), kan man vel da muligens, sette et lite spørsmålstegn ved.

(Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive