Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Monday, 20 February 2017

Jeg får si kondolerer, når det gjelder, Kaci Kullmann Five. Før Five ble leder i Høyre, så ble jeg en gang spurt, som praktikant, i Norsk Hagetidend, (av ei svensk dame, som het Magdalena Eckersberg), om hvilken politiker, som Norsk Hagetiden/Det Norske Hageselskap, skulle invitere, for å åpne landbruksutstillinga, på Hellerudsletta, høsten 1990. Og da svarte jeg Kaci Kullmann Five, (som det ble til, at åpnet, den landbruksutstillinga), for min tidligere klassekamerat Ove Reiersrud, (fra Sande videregående), og meg, vi pleide, å diskutere Høyre-politikere, i friminuttene osv., på skolen. Så jeg var litt oppdatert, når det gjaldt, nye Høyre-politikere da, (må man vel si), siden at jeg vel, etter dette skoleåret, (på Sande videregående), leste litt nøyere, når det var noe, om Høyre sine politikere, i avisene da, (for å si det sånn). Noe sånt

kondolerer five

http://www.dagbladet.no/nyheter/kaci-kullmann-five-er-dod/67211365

PS.

Her er mer om Magdalena Eckersberg:

mer om magdalena eckersberg

http://fredrikstad.soroptimistnorway.no/media/2679/festskrift.pdf

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive