Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Thursday, 23 February 2017

Min tidligere butikksjef, (i Rimi), Kristian Kvehaugen, (som døde, for noen år siden), bodde i Langbølgen 58, (på Lambertseter). Her var jeg, på ledermøte/fest, (sammen med Irene Ottesen og Kristian Kvehaugen), på begynnelsen, av 1997, (på den tida, som jeg jobba, som assisterende butikksjef, på Rimi Bjørndal)

langbølgen 58

https://media.digitalarkivet.no/view/49349/591?indexing=

PS.

Kristian Kvehaugen sin ekskone, (Britt Kirsten), er visst også død nå:

mer om ekskone død

http://jolstad.vareminnesider.no/contact_form.php?name=Therese+Skarpsno+Kvehaugen&deceased_name=Britt-Kirsten+Skarpsno&mobile_view=yes&order_id=445936&memorial_page_owner=yes&sign=8d666a7a771a0e19ddfa07fdccb8c665

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive