Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Thursday, 30 March 2017

Jeg fortsetter å søke jobber. Denne gang som UX Designer

Erik Ribsskog

UX Designer

Erik Ribsskog 30. mars 2017 kl. 05:02
Til: christopher-eikanger.andersen@capgemini.com

Hei,

jeg leste om denne stillingen, på Finn.no, i dag, og ønsker å søke, på denne jobben.

Jeg har drevet med web-design, siden 2010, (se CV for fler detaljer), og har hatt fokus, på brukervennlighet/brukeropplevelser, siden jeg gikk på datalinja, (på Gjerdes videregående, i Drammen), på slutten av 80-tallet.

Jeg har også studert data/IT, ved NHI, HiO IU og University of Sunderland, i tilsammen fem år, og jeg har en høyskolekandidatgrad i IT, fra HiO IU, (fra 2009).

Jeg har også tilsammen ti års ledererfaring, fra Rimi, (blant annet som butikksjef), etter å ha jobbet, som butikkleder, fra 1994 til 2004.

Jeg vedlegger min CV og håper å høre tilbake fra dere.

Mvh.

Erik Ribsskog

CV.doc
44K

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive