Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 14. mars 2017

Og enda enda enda enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: NAFO-seminaret: Åpent for påmeldinger
Erik Ribsskog 14. mars 2017 kl. 07:04
Til: juridisk
Kopi: service.nafo@atferd.no
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Videresendt e-post ----------
Fra: Norsk atferdsanalytisk forening - Nyhetsbrev
Dato: 31. januar 2017 kl. 10:45
Emne: NAFO-seminaret: Åpent for påmeldinger
Til: Erik Løvenbalck Ribsskog


Kjære atferdsanalytiker

Vi har nå åpnet for å ta i mot påmeldinger til vårens NAFO-seminar som vil foregå på Storefjell høyfjellshotell i perioden 3.-7. mai.

Seminaret arrangeres som vanlig med et forseminar og et hovedseminar. Mens temaet for forseminaret i år vil være "Private hendelser", så vil du som tidligere år finne hele bredden av atferdsanalytiske temaer på hovedseminaret.

Programmet: http://www.atferd.no/Default.aspx?IdDocument=637

Praktisk informasjon og påmeldinger: http://www.atferd.no/Default.aspx?IdDocument=639

Påmeldingsfrist: 12. april.


Vennlig hilsen
Norsk atferdsanalytisk forening

------------------------------------------------------------------------------------------


Denne e-posten er sendt fra NAFOs system for elektroniske nyhetsbrev. Om du ikke ønsker å motta nyhetsbrev fra oss, eller du bare ønsker å motta noen typer nyhetsbrev, kan du slette deg fra listen, eller redigere nyhetsbrevabonnementene dine på «Min Side» på webområdet vårt: (http://www.atferd.no/minside.aspx?MinSideMode=4). Alternativt kan du også be om å bli strøket fra nyhetsbrevlisten gjennom å ta kontakt med oss på e-post: service.nafo@atferd.no

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter