Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Tuesday, 4 April 2017

Dette museums-dampskipet, (må man vel kalle det), som ligger, i Oslo havn, er visst oppkalt, etter det sundet, (Børøysund), som min morfar Johannes Ribsskog, fikk bygget en bru over, (som rådmann i Hadsel kommune), på 60-tallet

oppkalt etter sund bru

http://johncons-mirror.blogspot.no/2017/04/fler-mobilbilder_4.html

PS.

Her er mer om dette:

mer om børøysund

(Samme link som ovenfor).

PS 2.

Enda mer om dette:

mer om bru over til børøya

http://johncons-mirror.blogspot.no/2009/10/na-har-det-kommet-fler-kommentarer-om.html

PS 3.

Bestemor Ingeborg var jo danskfødt, så det er mulig, at man må ta, det hu sa, (om norske forhold), med en klype salt, men min morfar, var ihvertfall, den første rådmannen, som de hadde, i denne kommunen, (Hadsel kommune):

første rådmann oppi der

http://www.nb.no/nbsok/nb/dccfdcca0676c35b22c4ce8e1872e2ea?index=24#251

PS 4.

Her er mer om dette:No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive