Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Saturday, 22 April 2017

Noe lignende hendte, da jeg jobba, på CC Storkjøp, (i Drammen), ved siden av det siste året, på handel og kontor, (skoleåret 1988/89), husker jeg. Men øltyvene var da ikke utlendinger, de var derimot bekjente, av butikksjef Karin Hansen sin afrikanske stedatter Nancy Iren Cras, (som satt i kassa ved siden av min, under denne episoden), fikk jeg inntrykk av

sånn var det på cc

PS.

Det var også sånn, da jeg var butikksjef, på Rimi Langhus, (en butikk, som lå, cirka en kilometer, (eller noe i den duren), fra Langhussenteret), fra våren 2001 til sommeren 2002.

At butikksjefen, på en Meny-butikk, (var det vel muligens), på Langhussenteret, 'plutselig' dukka opp, i 'min' butikk.

Og så fikk han låne kremfløte, av min assistent Sølvi Berget.

For det var visst vanlig der, (ute på landet), at butikkene lånte varer, av hverandre, (selv om de egentlig, var konkurrenter), sa Sølvi Berget.

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive