Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Sunday, 7 May 2017

Aftenposten skriver, om en, som har gitt blaffen, i å dra, på HV-øvelse. Men hva hvis arbeidsgiver nekter en, å dra, på HV-øvelse, (noe som skjedde meg, da jeg jobba, som Rimi-butikksjef, og hadde Jan Graarud som distriktsjef, (i 1999), må jeg si). Og HV _ringte_ meg også, og ville ha meg til, å dra, på rep-øvelse, midt under en viktig eksamensstri, (på HiO IU), våren 2004, (husker jeg). Hva om Aftenposten kunne sett dette, litt fra HV-soldatene sitt perspektiv også. Jeg ble overført, til HV, _etter_ både førstegangstjeneste og rep-øvelse i mob-hæren. Og jeg hadde også, et ødelagt korsbånd, (en fotballskade), i venstre kne, på den tida, som en nemnd, visstnok skal ha overført meg, til HV. Hva driver denne HV-nemnda med, (hvor det visstnok, blant annet, skal finnes en lege), kan man kanskje lure på. Hm

vanlige hv soldater

http://www.aftenposten.no/norge/Strengere-dom-for-a-droppe-heimevernsovelse-enn-for-a-droppe-verneplikt-620653b.html

PS.

Det er også sånn, at Aftenposten, nevner 'vanlige HV-soldater', i artikkelen ovenfor.

Men det finnes ikke vanlige HV-soldater lenger, (vil jeg si).

Nå for tida, så har HV bare innsatsstyrker, og denslags, (for å si det sånn).

Og det er, (kan man vel si), at HV, har små 'fylkeshærer', (som hver består, av noen hundre 'elite/innsatsstyrke-soldater'), 'overalt'.

Og da kan man vel si, at HV, liksom har blitt, som Hæren.

Men HV må være HV.

Og Hæren må være Hæren.

(Mener jeg).

I Norge i dag, så er det bare kaos, og et stor 'sammensurium', uten like, (vil jeg si).

Så det må vel nesten, være legitimt, (må man vel si), å ikke dra, på HV-øvelse, i 'våre dager'.

(Noe sånt).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive