Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Monday, 22 May 2017

Da jeg jobba, som butikksjef, på Rimi Langhus, (noe jeg gjorde, fra våren 2001 til sommeren 2002), så var det sånn, at jeg var fruktansvarlig, og assisterende butikksjef Sølvi Berget, var post/brev-ansvarlig, (for det ville hu gjerne jobbe med, sånn som jeg husker det). Og nå og da, så kom det vel fortsatt pakker, til butikken, (i 2001), hvis jeg skulle tippe. Og da måtte visst Sølvi Berget, dra bort, til Meny Langhus. Og det kan forklare, at hu var så 'kamerat', med butikksjefen der. For Sølvi Berget, lot en gang, (mens jeg var butikksjef, på Rimi Langhus), Meny sin butikksjef, få låne kremfløte, (av oss), husker jeg

henta posten der hm

https://no.wikipedia.org/wiki/Langhus_(sted)

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive