Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Tuesday, 16 May 2017

Dinside.no sier, at e-post, er et utrangert system, der hvem som helst, kan sende hva som helst, til hvem som helst. Men sånn er det vel, med brev og? Hvorfor har vi ikke da pensjonert brevene? Nei, dette virker litt lite gjennomtenkt, (må man vel si). For at firmaer, (over hele verden), skal slutte, å sende e-post, etter å ha investert mange penger, i e-post-systemer osv., det må man vel si, at er, litt urealistisk. Hva med å heller, ta problemet, med tulle-e-poster, mer på alvor. Kanskje media, kunne skrevet mer, om hvordan man burde behandle 'tulle-e-poster'. For det mistenker jeg, at mange folk, (som meg, som er offer for mye nettmobbing), sliter en del med

er vel sånn med brev og hm

http://www.dinside.no/data/digital-terrorisme-pa-sitt-verste/67602081

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive