Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Tuesday, 9 May 2017

Har utestedet Garage gjenoppstått, lurte jeg, her om dagen. Men det er visst bare, at de har glemt, å ta ned skiltet. Noe sånt

gjenoppstått hm

PS.

Her er mer om dette:

mer om garage hm

http://www.aftenposten.no/osloby/sulten/Garage-stenger-doslashrene-216354b.html

PS 2.

Her var det, at hu Inga Marte Torkildsen, (hvis det var henne), satt/lå en gang, (sammen med en venninne), rundt årtusenskiftet:

IMG_20170502_212208

PS 3.

Utestedet Jæger, (hvor Rema/Ræma muligens har sine firmafester, for å skøye litt), har holdt til, i Garage, (og So What og Marylin), sine tidligere lokaler, i flere år nå:

utestedet jæger

http://jaegeroslo.no/om-jaeger-2/

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive