Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Wednesday, 10 May 2017

Jeg lurer på, om det her, er meg, (i filmen Secondløitnanten). Men jeg tørr ikke å si det helt sikkert, for det er ikke så bra kvalitet, på denne versjonen

meg hm

PS.

Det ligner, fra sida ihvertfall, (må man vel si):

ligner når reiser meg opp

PS 2.

Dette er også meg, (som tysk fange), hvis jeg ikke tar helt feil, (vi måtte løpe, med de tyske hjelmene, på armen, (for min medsoldat Ragnhildsløkken, (var det vel), ville ikke ha en tysk hjelm, på hue), og da fikk jeg blodpropp, (tror jeg at det må ha vært), og fikk plutselig veldig vondt i armen, da vi var, på en øvelse, ved Heistadmoen, (utafor Kongsberg), noen dager seinere):

dette også meg

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive