Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 31. mai 2017

Man kan kanskje lure på, om det er, disse kinesiske kommunist-nettrollene, som styrer landet. For de liker ikke menneskerettigheter. Og jeg får ikke mine menneskerettigheter, (må jeg si), for eiendomsretten, er vel, en menneskerettighet. Og min eiendomsrett, blir tullet med, i flere saker. Og det er bare forbokstaven

nett troll styrer landet hm

http://www.dagbladet.no/kultur/a-kritisere-kina-er-a-risikere-angrep-fra-sma-rosa-nettroll/67641896

PS.

Her er mer om dette:

wikipedia eiendomsrett menneskerettighet

https://no.wikipedia.org/wiki/Eiendomsrett

PS 2.

Enda mer om dette:

mer om saker eiendomsrett

http://johncons.angelfire.com/rettighetssaker.html

PS 3.

Her kan man se, at det å selge eiendom, er en del, av eiendomsretten, (så jeg blir nektet, min menneskerettighet, når Drammen tingrett tuller, med min oppløsning av sameie-sak, vil jeg si):

retten til å selge eiendom del av eiendomsretten

https://en.wikipedia.org/wiki/Property

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Bloggarkiv