Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Thursday, 11 May 2017

Min tidligere Arvato-Team Leader Jill, het Nilsson, til etternavn, da hu var min leder/overordnede, (på Arvato), mener jeg å huske. Noe sånt

het nilsson hm

https://www.facebook.com/jill.hjalte

PS.

Her er mer om dette:

jill nilsson arvato

PS 2.

På den tida, som jeg starta, på Arvato, (høsten 2005), så var Jill sammen med, en brite, (som også jobbet, på Arvato), ved navn Craig, (eller noe i den duren), mener jeg å huske.

(Noe sånt).

Mens nå er hu visst gift, med en svenske, ved navn Hjälte, da.

(Noe sånt).

Og hu bor visst fortsatt, i Liverpool.

(Noe sånt).

Så sånn er visst det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Her er mer om dette:

mer om jill og craig

https://johncons-mirror.blogspot.no/2009/01/jeg-la-til-religion-pa-facebook.html

PS 4.

Jill kjenner visst noen, som jobber, for Hatters hostel, (hvor jeg ble arrestert, (i Liverpool), i 2012, (og tvunget til sinnsykehus), av en gjeng kjempesvære politfolk, som lå i bakhold, (må jeg si), da jeg dukket opp der):

hatters bakhold folk

https://www.facebook.com/jill.hjalte/friends?pnref=lhc

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive