Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 14. mai 2017

Og enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: "Nei! Klare selv!" | Har du blitt som moren din? | Slik lærer barn å tegne
Erik Ribsskog 14. mai 2017 kl. 23:38
Til: juridisk
Kopi: nyhetsbrev@familieverden.no
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Videresendt e-post ----------
Fra: Nyhetsbrev Familieverden
Dato: 2. mai 2017 kl. 09:41
Emne: "Nei! Klare selv!" | Har du blitt som moren din? | Slik lærer barn å tegne
Til: "Dr. Erik Ribsskog"


Er nyhetsbrevet uleselig? Les det her

Del
  Tweet
Hei igjen, Dr. Erik Ribsskog!
Mange misliker ordet "trassalder", men alle vet hva vi snakker om. Tålmodigheten kan bli frynsete når barnet nekter og vil klare alt selv. Barnepsykolog Tore-Willy Mørch gir deg tips om hvordan du kan overleve nysgjerrighetsalderen. Du kan også lese om hvor lett det er å bli lik foreldrene våre – selv på ting vi hadde lovet oss selv at vi aldri skulle. Og hvordan lærer egentlig barn å tegne? God lesefornøyelse!


Har du blitt moren din?

Før eller siden havner de fleste av oss opp i situasjoner hvor vi føler at vi gjentar foreldrene våre. Gjerne også der vi hadde lovet oss selv at vi aldri skulle.


Slik sikrer du babyen i bilen

Hvis det er en ting til babyen dere bør kjøpe nytt, så er det bilstol.


Hvordan overleve nysgjerrighetsalderen?

”Nei! Vil ikke! Klare selv!” Når barnet trasser er det fort gjort at tålmodigheten blir frynsete og sinnet koker. Så hvordan skal vi reagere, og når går dette egentlig over?


Hvor stort var ditt barn på 2-årskontrollen?

Hvor høy var ditt barn på toårskontrollen på helsestasjonen? Og hva veide den lille? Var barnet nøyaktig to år gammelt, eller litt eldre eller yngre? Hvordan lå barnet an på kurvene? Les hva andre har svart og svar selv!



Slik lærer barn å tegne

”Hodefotingen”  er selve symbolet på barnetegningen. Den optimistiske maskoten med enkle mennesketrekk er noe vi gleder oss til å se den lille tegne. Arbeidet fram mot den skjuler en fantastisk utvikling.


Treåringen

Tiden mellom tre og fire år er en periode hvor barnet er fullt av energi, fantasi og nysgjerrighet. Personligheten utvikler seg voldsomt – nå kommer barnets karaktertrekk virkelig til syne!


Du trenger ekstra mye jod når du er gravid eller ammer!

Det er ikke bare folat som er ekstra viktig for barnet i magen, det er også mineralet jod. Både når barnet er i magen og når det er nyfødt er jod nødvendig for vekst og utvikling. Jod finner vi kun i noen få matvarer, så det gjelder å spise nok av disse. Men hva er jod?




Hvorfor har jeg fått nyhetsbrevet? >
Endre mine opplysninger >
Sandviks tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken.no. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Sandviks - Enriching young minds. www.sandviks.com

Kopiering av materiale fra Babyverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Copyright 2001-2017 Babyverden.no/Sandvik

Strandsvingen 14, 4032 Stavanger. Telefon: 55 44 00 00
Hvis du ikke vil motta nyhetsbrev fra oss klikk her.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter