Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Friday, 30 June 2017

Jeg fortsetter å søke jobber. Denne gang som webdesigner

Erik Ribsskog

Webdesigner, (referanse: 551285)

Erik Ribsskog 30. juni 2017 kl. 10:45
Til: havard.rolstad@itpeople4you.no

Hei,

jeg leste om den aktuelle stillingen på Finn.no, og søker med dette jobben.

Jeg har en høgskolekandidatgrad i informasjonsteknologi fra HiO IU, fra 2009, (har egentlig nok studiepoeng til en bachelor-grad), etter studier ved NHI, HiO IU og University of Sunderland.

Jeg har drevet en del med web-design, blant annet på mitt nettsted: http://johncons.angelfire.com, (se CV for fler detaljer).

Jeg har også jobbet som butikksjef/medarbeider, i mange år, (i kjeder som Rimi og OBS), og er vant til å jobbe med kundeservice, osv.

Jeg vedlegger min CV og håper å høre tilbake fra dere!

Mvh.

Erik Ribsskog

CV.doc
44K

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive