Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Thursday, 22 June 2017

Mer fra Facebook

Anne-Lise Svendsen
Du og Anne-Lise Svendsen har ikke kontakt på Facebook
Self-Employed og jobber for Film, TV- og Reklameprodusenter
Bosted: Nydalen, Oslo, Norway

Hei, er det Anne Lise fra Abildsø? Husker du meg som bodde i Enebakkveien 239 B, fra høsten 1989 til våren/sommeren 1990? Du og ei Lene, (som var cirka like gammel som deg), var med Magne Winnem og meg, på biljard, på/ved Peppes pizza, på Solli plass. For dere var ikke gamle nok, til å bli med, ut på byen, men dere var på samme buss, som Magne Winnem og meg. Bare lurte på om det var riktig person. Husker også at jeg møtte deg og et par venninner av deg, utafor en ulovlig fest, (ulovlig utested), i Storgata vel, (ikke langt fra legevakta), som min søster Pia og hennes venninne Siv dro meg med på, ikke lenge etter, at jeg var ferdig, i militæret, (noe jeg var sommeren 1993). Jeg burde kanskje introdusert deg, for min søster, som stod ikke langt unna. Men det blir litt klamt, hvis søstera ens, skal blande seg, i alt mulig, (hele tida), liksom. Politiet kom og stoppa festen, var det ikke sånn? Jeg møtte deg et par ganger på byen, (mener jeg å huske), men du var så mye på byen, at du ikke huske så langt tilbake, sa du vel, en gang. Jeg har forresten jobba som butikksjef på Rimi Nylænde blant annet, og jeg har også jobba, en ledervakt, i Rimi-en, som lå, like der du bodde, (nemlig Rimi Ryen), i 1998, (for et Kjersti Sørhagen, eller noe, som sleit med bemanning). Hva het hu Lene forresten, til etternavn? På forhånd takk for eventuelt svar! Mvh. Erik Ribsskog

Anne-Lise Svendsen har godtatt forespørselen din.
Anne-Lise Svendsen
Beklager sent svar men høres ut som meg ja, og veninnen min var nok Lene Foss (nytt etternavn nå)
Sett av Anne-Lise Svendsen Onsdag 17:15

Hei, ok, takk for sist da, får man vel si. Jeg var på Abildsø for å stemme, i 1991, og møtte Lene på bussen. Broren hennes hadde brukket beinet, eller noe, og hu Lene var ikke blid, og var sur, fordi at jeg var, på Abildsø, virka det som. Noe sånt. Husker du og Lene hva hu trønder-dama het, som var på besøk hos meg, og som Lene møtte, da hu trønder-dama skulle ringe. (For det var to trønder-damer på besøk hos meg. Og hu ene het Siri Rognli Olsen. Men jeg husker ikke hva hu blonde het. Dette var noen jeg hadde møtt på Englands-ferja Braemar, sommeren 1989). Trist det som hendte med han Kjetil. Jeg får si kondolerer, (eller hva man skal si). Hvem var det du var i lag med, utafor den ulovlige festen, i Storgata, i 1993, da? Husker du søstera mi Pia og Siv, som jeg egentlig var i lag med? (De stod litt unna oss der). Jeg husker også, at jeg møtte deg, på dimmefesten, (i Akersgata), vel. (Sommeren 1993). Kan det stemme? Jeg så i et avisarkiv, (eller noe), at det var hjem for utviklingshemmede, der dere bodde nå, (på Abildsø). Du hadde åpent hus for alle ungdommene på Abildsø. Hvordan gikk det i lengen, da? Jeg husker også, at jeg hadde, en Nike-bag, hos dere. Og den ble stjålet, av noen folk. Hvem var det igjen, da? Og hvem var de vietnameserne, som kasta stein, på Magne Winnem og meg, en gang, som vi var på vei bort, for å besøke dere, i ditt 'fest-hus'. Og hva skjedde egentlig, da vi spilte biljard, på ungdomsklubben Tjallern? Henning hadde nøklene, og han og en 'staner' ringte etter hu Tone Selvig, (som jeg seinere har jobba sammen med, på Rimi 3164 Lambertseter), og begynte, å 'pøke' på henne vel, (som da bare var 12-13 år gammel), i kjelleren, på Tjallern der. Hva var det om egentlig da? Bare lurte. Mange takk for svar, ihvertfall! Mvh. Erik Ribsskog PS. Jeg får se om jeg finner, hu Lene, på Facebook. (Jeg har sendt til noen andre Lene-damer, fra Abildsø. For jeg har lurt på, om det var dem. For det er jo en del år sida studieåret 1989/90 nå, for å si det sånn). Hvordan går det forresten med hu Anette? Og hu 'Brunkrem-tryne', hva het egentlig hu. Beklager hvis det blir mange spørsmål!

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive