Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 28. juli 2017

Og enda en e-post til onkel Runar

Erik Ribsskog

Arv

Erik Ribsskog 28. juli 2017 kl. 10:05

Til: Runar Mogan Olsen
Kopi: tilsynsutvalget@domstol.no, Tilsynsutvalget , "Kopi: Kopi: Akademikerforbundet" , Politikk Høyre , "sande.vgs" , "drammen.tingrett" , "Austad, Christina Møller (DRAM)" , Kartverket - Kundesenter , post@kartverket.no

Hei,

jeg så nettopp på det nå.

Og det Øvergård har gjort, var vel å fordele min fars eiendel der, på Pia og meg.

Men du regner det som, at min far eide der, før Otto og Gunnar døde.

Og at han fortsatt eier, den delen.

Men hvis dere skulle protestere, på Øvergård sin brøk, så burde dere vel ha gjort det, i 2005.

Min far godkjente helt klart det regnestykket, i 2005, og jeg fikk Øvergårds papirer via min far, (og han hadde skrevet notater til meg, på arkene, osv.).

Og det er rart at min far vil arve Idar, når han ikke vil arve Otto og Gunnar.

Men nå kom ikke jeg så langt, som at jeg fant ut av, hva grunnen var, til at min far, ikke ville arve, i 2005.

Og jeg har hatt kontakt med Idar, i mellomtida, (for jeg trodde at min far mente at det var mitt ansvar).

Så dette blir litt rart.

Jeg har også prøvd å oppløsne dette sameiet, siden 2011, og har blitt nektet det.

Jeg har heller ikke undertegnet noen salgsdokumenter eller fullmakter her.

Så det er mye rart.

Erik Ribsskog

PS.

Det er også en bruksrett, til huset til Ågot, som jeg egentlig har, (for jeg fikk disponere noen skuffer, i reolen, i stua der, på Roksvoll, som det visst heter).

PS 2.

Var det forresten din kusine Marit, som liksom, hadde odelen, på Bergstø.

Hvem av Øivind sine søsken, var hun etter?

Og er det riktig at hun har slekt i Australia, osv.



28. juli 2017 kl. 09:58 skrev Runar Mogan Olsen <runarmo@gmail.com>:
Hei.
Viser til dine innsigelser vedr arvefordeling.
Regnearket Bergstø Arv viser at det var fem arvelinjer før Gunnar dør. Arne ga dere, Erik og Pia, arven sin etter Gunnar og Otto. Dette vises tydelig i regnearket. Hvis dette skal motgås må du vise hvor feilen ligger. Jeg må få si, som jeg meddelte i foregående mail, at advokaten går god for mitt oppsett.
Jeg er nå ferdig med mitt oppdrag som fullmektig etter arveoppgjøret. Så lenge du ikke kommer med adekvate innvendinger anbefaler jeg deg å ta videre korrespondanse med din far.
-- 

Mvh

Runar Mogan Olsen

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter