Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 7. juli 2017

Jens Åge Havmo er storebroren, til Ulf Egil Havmo, (som gikk i klassen min, på Berger skole og Svelvik ungdomsskole)

storebroren til ulf havmo

http://bergerhistorie.no/bilder/1978-6-klasse/

PS.

Det var forresten sånn, at Ulf Havmo, (min tidligere klassekamerat), en gang fortalte meg, (rundt midten av 80-tallet vel), at hans storebror Jens Åge, var så populær, blant jentene, på Senja, (hvor de hadde slekt vel).

(Noe sånt).

Og da var det muligens underforstått, at Jens Åge Havmo, ikke var like populær, blant jentene, på Berger/Bergeråsen.

(Av en eller annen grunn).

Men i Nord-Norge, så var han visst populær, da.

(For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Det er forresten mulig, at jeg blander Frøya og Senja her, (i PS-et ovenfor).

Og at det var, på Frøya, at Jens Åge Havmo, var så populær, blant damene.

(Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter