Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Tuesday, 4 July 2017

Mer fra Google Maps

mer fra google

https://www.google.no/search?client=opera&q=mornington+bromma+google&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8#lrd=0x465f9df98f4974af:0x7abe3ac9edb34a86,1,

PS.

Her er mer om dette:

Skummel takterrasse, hvor man må gå gjennom et slags vindu, og så ned en bratt trapp, for å komme ned igjen. Folk hadde drukket øl der, men det virket farlig, for det var skummelt nok å gå ned fra takterrassen i edru tilstand, vil jeg si.

Resepsjonen manglet skilt, og hadde ikke, en dedikert disk. Den var bare en laptop liksom, på internett cafe-bordet, i lobbyen.

Så det var ikke klart, hvor man skulle henvende seg, når man sjekket inn.

(For det var vel heller ikke alltid bemannet, i 'resepsjonen', virka det som).

Dårlig lys på hotellrommet, (over senga, skrivebordet og sofaen), så ikke lett å finne ting som faller ned, under/bak skrivebordet, for eksempel.

To dørhåndtak på døra til helsestudioet, noe som virka, litt 'russisk', må man vel si.

Litt vanskelig å finne veien til hotellet fra t-banen, (Solna Strand), selv med kart fra Google maps.

Litt dårlig skiltet, så man kan også  gå seg bort litt, når man går tilbake igjen, til t-banen.

Ikke supermarked ved hotellet, og også litt 'grått' strøk, (på veien til t-banen).

Flekker på håndkleet.

Det stod 'Maybe later' på skiltet til å ha på døra, og ikke: 'Don't disturb'.

Så litt ukonvensjonelt, kanskje.

Folk som smalt med dørene, i gangen, i 22-23-tida, på søndag kveld.

Ikke minibar på rommet.

Hotellet har noen ganger billige priser, (på Hotels.com osv.), men det kan være fordi, at det er mange fly, fra Bromma flyplass, (noen hundre meter unna), som flyr rett over hotellet, (virker det som), og lager en del støy.

Ikke MTV på TV-en, (såvidt jeg kunne finne).

Dårlig trykk i dusjen, (ikke norsk standard på vanntrykket, vil jeg si).

To sett med gardiner, et gjennomsiktig sett og et ikke-gjennomsiktig.

Men disse var i nesten like farger, og med det dårlige lyset på rommet, så tok det litt tid, å finne ut av gardinene, så lett å 'dumme seg ut', ved å liksom kun bruke gjennomsiktige gardiner.

Mye 'nye landsmenn', som henger rundt inngangen, til hotellet, og 'kvemer', virka det som, (både på lørdagen og søndagen), så måtte gå ned en gressbakke, og ned på en parkeringsplass, for å slippe unna 'sigøynere', som da flytta seg, enda nærmere hotellets inngang, (sånn at man ikke kunne unngå 'kvemingen' deres, må man vel kalle det).

Det stod ikke rom-nummeret på 'kredittkort-rom-nøkkelen', så man måtte også skrive opp rom-nummeret, i sin filofax, for å liksom huske, hvor man bodde.

(Samme link som ovenfor).

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive