Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Sunday, 30 July 2017

Nå har jeg fjernet linken, til en backup, av johncons-blogg, (fra februar 2016), som lå/ligger, på Jumpshare. Grunnen er, at jeg ikke kom inn, på min Jumpshare-konto nå. Dette er en Jumpshare-konto, som jeg kun bruker, til denne nevnte sikkerhetskopien. Derfor er jeg ikke, så vant med, å bruke, denne Jumpshire-kontoen. Så jeg tørr ikke å si sikkert, hvor feilen ligger, (om den ligger, hos meg, eller hos Jumpshare). Men jeg skal prøve å finne ut mer om dette etterhvert, (og eventuelt få linket til, en eller flere andre backup-er, av bloggen), og oppdatere på bloggen, om dette. Det skal også være mulig, å bruke RSS-feed-en, (nederst på bloggen), for å laste ned bloggposter, (i mellomtiden)

fjernet sikkerhetskopi

PS.

Her er mer om dette:

sikkerhetskopier johncons web

http://johncons.angelfire.com/sikkerhetskopier.html

PS 2.

Det er også sånn, at johncons-blogg sin Twitter-konto, kommer jeg heller ikke inn på lenger.

Og det er vel, (hvis jeg ikke tar helt feil), fordi at politiet stjal de bøkene, som det aktuelle passordet stod i, da de hadde razzia hos meg, (og stjal PC-en min osv.), på den tida, som jeg bodde, i Keith Court, (hvor jeg bodde, fra 2012 til 2014), i Walton/Liverpool.

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive