Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Sunday, 16 July 2017

Og enda enda enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Premier League-bibelen 2017
Erik Ribsskog 16. juli 2017 kl. 19:04
Til: juridisk
Kopi: Kari Anne Solfjeld Eid
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Videresendt e-post ----------
Fra: Josimar – Tidsskriftet om fotball
Dato: 15. juli 2017 kl. 09:51
Emne: Premier League-bibelen 2017
Til: eribsskog@gmail.com


View this email in your browser

Kjære fotballvenn!

Vi har nettopp sendt vår Premier League-bibel til trykk, og den levers til våre abonnenter i begynnelsen av uke 30. 180 sider med reportasjer, intervjuer, profiler og analyser om Premier League. Vi sender bladet til alle nye abonnenter. Bestill her!

Litt om innholdet:

Suksess med tre bak
Chelsea vant fjorårets Premier League med en trebackslinje som grunnoppstilling. Siste ligavinner som tok gull med tre bak var Everton i 1962/63. 3-4-2-1-formasjonen er nå på moten i Premier League, men det er ingen revolusjon, snarere en logisk evolusjon, forklarer Jonathan Wilson.

To uvanlige fyrer
Tottenham har de siste årene utfordret langt mer pengesterke konkurrenter takket være lederskapet til to menn som står for noe helt annet enn det som er standard i England: den kaldblodige forretningsmannen Daniel Levy på styrerommet og Mauricio Pochettino på benken. Av Lars Sivertsen.

Virvelvingen
Få spillere har satt så raskt preg på et fotballag som Mohamed Salah gjorde da han skrev under for Fiorentina for to og et halvt år siden. Men synsere i England er skeptiske til Liverpools nysignering. Han har, etter deres snevre syn, allerede har «floppet» i Premier League. Serie A-elsker James Horncastle skriver om den lynraske egypteren. Forsvarsspillere kan grue seg.

Den tøffe andresesongen
«Det er mange poeter i fotball, men poeter vinner ikke titler», uttalte José Mourinho etter Manchester United europaligaseier. United-spillet i fjor begeistret få. Historisk sett vinner Mourinho tittelen alltid i sin andre sesong i en klubb. For at det skal skje i år, kreves radikale forbedringer fra 2016/17, argumenterer Jonathan Wilson.

Les alt om innholdet her!Copyright © *Dype Skoger AS*, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive