Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 23. april 2018

En slags navnebror av en avdød Spar 800/Rimi-butikksjef-kollega, (som het Roy Tørnkvist), advarer mot den mystiske Microsoft-mannen. Jeg har skrevet memoarer, om da jeg jobba på vegne av Microsoft, (i Liverpool), i Min Bok 10. Men jeg jobba altså på vegne av Microsoft, med å svare _innkommende_ samtaler, (fra folk som ønsket å aktivere Windows). Og jeg var ansatt av de store firmaene Randstad og Bertelsmann Arvato, (da jeg jobbet i denne rollen). Bare for å unngå eventuelle misforståelser


https://www.dagbladet.no/nyheter/noen-tapper-kontoen-din-vi-kan-stoppe-det-na/63701953

PS.

Her er mer om dette:


http://johncons.angelfire.com/attester.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer blir slettet, (etter en del problemer med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe informasjon som skiller deg fra andre med samme navn, (sånn at det er klart hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg til temaet i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Bloggarkiv