Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 24. april 2018

Høsten 1988, så hadde Rimi/Hagen Gruppen kjøpt opp Spar 800. Så da Magne Winnem viste meg rundt i butikken, noen måneder seinere, så var nok han vant til å høre, (fra kundene), at det hadde blitt så fint der, med det nye Rimi-interiøret, osv. Så da jeg nesten lo, av denne trange/trauste/lille/kjedelige butikken, (Rimi Strøket), fordi at jeg var så vant med de store/fine supermarkedene i Drammen, Larvik, Brighton og Weymouth osv., så ble kanskje Magne Winnem litt skuffa/sint/'vonbråten', da. Noe sånt. (Fra Aftenposten 15. august 1988)PS.

Rimi og Spar 800 ble visst 'kjærester', i mars 1988:


PS 2.

Så Rimi het visst først Rimi 500.

Og så Rimi.

Og så Rimi 800, (da Rimi ble 'kjæreste' med Spar 800).

Og så Rimi igjen.

(Noe sånt).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer blir slettet, (etter en del problemer med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe informasjon som skiller deg fra andre med samme navn, (sånn at det er klart hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg til temaet i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Bloggarkiv