Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 26. mai 2018

Laila Monica Nikolaisen mener visst at noen hater etterkommerne etter Harald Hårfagre. (Noe jeg også er, for jeg er etterkommer etter Harald Hårfagre gjennom min danskfødte mormor sin Hagerup-linje). Hmhttps://www.facebook.com/laila.m.nikolaisen?hc_ref=ARQ5DmSuwQxMeJ0Yiu8ylrX0vpCUehHGUJiKfWIRuxVfoD7-3E4k200iVAg1jd1vIbU&fref=nf

PS.

Her er mer om dette:


https://www.myheritage.no/site-family-tree-67419522/ribsskog#!profile-1500448-info

PS 2.

Det dukket opp en 'morsom' link på StatCounter, som ledet til Facebook-siden til hu Laila Monica Nikolaisen, (som poster falske e-poster fra meg der):


PS 3.

Her er mer om dette:


bit.do/enda-mer-nettmobbing

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer blir slettet, (etter en del problemer med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe informasjon som skiller deg fra andre med samme navn, (sånn at det er klart hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg til temaet i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Bloggarkiv