Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 25. juni 2018

Da jeg fikk nytt pass i 2004, (for mine pass forsvant 'hele tida', fra min Rimi-leilighet, av en eller annen grunn), så var visum/innreise-tilatelse til USA, innebygget i passet, (muligens i en slags chip). Dette skrev avisene mye om, på den tida. Så man behøvde ikke å søke, om innreisetilatelse/visum, til USA. Likevel, (selv om jeg hadde et dyrt 'chip-pass'), så kom jeg ikke inn i USA, i 2005, men ble sendt tilbake til Europa, (med 'vag' begrunnelse, må man vel si)


https://www.nettavisen.no/nyheter/utenriks/tidligere-nato-sjef-nektet-innreise-til-usa/3423506889.html

PS.

Når jeg leser denne artikkelen, så tenker jeg, at det var sånn, at jeg fikk meg _maskinlesbart_ pass, før oktober 2004, (jeg dro jo til Sunderland, med det nevnte passet, i september 2004), og at jeg derfor ikke behøvde visum, for å dra til USA, (fra Aftenposten 27. april 2004):

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer blir slettet, (etter en del problemer med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe informasjon som skiller deg fra andre med samme navn, (sånn at det er klart hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg til temaet i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Bloggarkiv