Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 6. juni 2018

Her kan man se den kundeservice/info-bua, (på OBS Triaden), som jeg måtte sitte i, en tirsdag ettermiddag, (blant annet), studieåret 1991/92, da jeg kom på jobb, for å sitte i kassa. (Fra Romerikes Blad 7. januar 1992)



PS.

Det at OBS Triaden ikke oppnådde like høy omsetning, som Matland.

Det ville jeg muligens tatt med en liten klype salt.

For vi hadde ofte omsetning, på mer enn en million kroner, per dag.

(For eksempel på åpningsdagen, (til OBS Triaden).

Og på X antall lørdager).

Jeg jobba der også en stund, da det het Matland, (i oktober og november 1990).

(Arbeidsantrekket var svarte Matland-gensere og egne jeans, husker jeg).

Og omsetninga var ikke noe høyere, de ukene, enn den var, de neste ukene/månedene.

(Sånn som jeg husker det).

Men det er mulig at Matland hadde høyere omsetning på 80-tallet.

(Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Det er ikke umulig, at det er meg, som sitter i kassa, på bildet ovenfor.

Men jeg tørr ikke si det sikkert.

Hm.

Jeg var vel ikke så kraftig, på den tida.

Så det er mulig, at det er Knut Hauge.

(Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 3.

Da OBS Triaden gikk konkurs, (på nyåret i 1992 vel, etter et drøyt års drift), så var de stengt, i en dag, og da stod jeg utafor gitteret husker jeg, (for jeg skulle jobbe den dagen, for jeg hadde vel fri fra NHI), og dagligvaresjef Claus Kvasnes sa til meg, (etter at jeg hadde stått der en stund), at jeg også kom til å få ny jobb, jeg måtte bare dra tilbake dagen etter, (eller noe i den duren). Så jeg ble egentlig ansatt to ganger, på Matland/OBS Triaden, (først i 1990 og så igjen i 1992, i forbindelse med at OBS Lillestrøm tok over):


PS 4.

Sånn så det ut, da OBS Triaden åpna, (fra Romerikes Blad 20. november 1990):



PS 5.

Min Matland/OBS Triaden-kollega Knut Hauge, var visst en slags tidlig Harald Eia, før han flytta til Østlandet, (fra Haugesunds Avis 6. januar 1989):


PS 6.

Eivind Thorstad, (som var en av mine cirka 100 kollegaer, på Matland/OBS Triaden), er visst en kløpper på tuba, (fra Aftenposten 19. februar 1990):

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter